Αποκλειστικές φωτογραφίες | Από τις ετοιμασίες στο δημοτικό θέατρο “ΑΠΟΛΛΩΝ” λίγο πριν την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2021

0
1379

Το Patrasmagazine.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από τις προετοιμασίες στο δημοτικό θέατρο “Απόλλων” όπου σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2021.

Είναι η πρώτη φορά που η τελετή έναρξης του μεγαλύτερου θεσμού της πόλης θα είναι εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη καθώς μεταδίδεται μέσω τηλεόρασης και διαδικτυακά, λόγω της διαφορετικής, εν μέσω πανδημίας, εποχής.

Σειρά από δρώμενα θα λάβουν χώρα σε διάφορα σημεία της Πάτρας. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων διοργανώνει υπό ιδιαίτερες συνθήκες το Πατρινό Καρναβάλι 2021, που ανοίγει τις πύλες του στις 21.00 σήμερα το βράδυ. Η έναρξη θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τοπικά-περιφερειακά κανάλια και διαδικτυακά σε live streaming από τις ιστοσελίδες του Δήμου Πατρέων e-patras.gr, του Καρναβαλικού Οργανισμού (Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων) carnivalpatras.gr , του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων patrasculture.gr , του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας dipethepatras.gr , και τα αντίστοιχα social media τους (facebook και Instagram).

Δείτε τις αποκλειστικές φωτό από τις προετοιμασίες, ΤΩΡΑ, στο Δημοτικό Θέατρο “Απόλλων” που εξασφάλισε το Patrasmagazine.gr: