ΠΟΛΙΣ ΥΔΡΟSPA | Αναζωογόνηση & ευεξία στον μοναδικό χώρο της Ηρώων Πολυτεχνείου

0
5088

Αναζωογόνηση & ευεξία… σε έναν πραγματικά μοναδικό πολυχώρο για την Πάτρα!

Καταρχάς εδώ όλα είναι, καθημερινά, υπό ποιοτικό έλεγχο για να είμαστε όλοι ασφαλείς!

Στόχος είναι η απόλυτη περιποίηση σώματος για ένα ακόμα την όμορφη και λαμπερή όψη του… • Full Body Scrub • Κυταρίτιδα & Λεμφικό Μασάζ • Velvet Soul • Moonlight Gifts • Aroma Sensation • Hot Stones… Είναι μερικές από τις θεραπείες αναζωογόνησης που εφαρμόζονται εδώ από έμπειρο και εξιδικευμένο προσωπικό…

Η μεγάλη απόλαυση και η κατάληξη κάθε θεραπείας είναι η εσωτερική πισίνα του χώρου!

Για ήρεμες στιγμές δροσιάς, άσκησης και χαλάρωσης… Ότι και αν έχει το πρόγραμμα σας και το χειμώνα, το ΠΟΛΙΣ ΥΔΡΟSPA θα το εντάξετε στην καθημερινότητα σας!

Έιναι η ιδανική λύση για προαγματική ξεκούραση και διαφυγή από ότι μας επιβαρύνει σωματικά και ψυχικά… και αυτό θα το έχετε δίχως να πρέπει να “αποδράσετε” από την πόλη!

Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό του και θα βρείτε την απόλυτη περιποίηση που ταιριάζει σε εσάς!

https://www.facebook.com/polisydrospapatra

Καλέστε για τα ραντεβού σας ή για πληροφορίες για τις υπηρεσίες στο 2610.432120

Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-22.00 & Σάββατο 11.00-19.00

May be an image of 1 person and text that says 'URBAN RITUALS SKIN CARE PR DROSPA 2610 432120 120 www.ydrospa.gr'

Gua ShaDuration Varies Το Γκουά σα είναι μια θεραπεία που χρησιμοποιεί η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική τόσο για την αποβολή των τοξινών και την ανακούφιση μυοσκελετικών προβλημάτων στο σώμα, αλλά και για την ανανέωση και αναζωογόνηση του συνδετικού ιστού στις εξωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας του προσώπου και τη δημιουργία νέων τριχοειδών αγγείων.

Polis Patrais Hamam15 minutes Duration Varies Gaia & Uranus Affair Duration Varies Ζευγάρι, χαλαρωτικό ή θεραπευτικό μασάζ

Velvet SoulDuration Varies Χαλαρωτική μάλαξη με ήπιους χειρισμούς, που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφέρει την ελαστικότητά τους. Επιτρέπει στο σώμα να αποβάλλει ένα μεγάλο ποσό έντασης, ηρεμεί, αναζωογονεί, ξεκουράζει και ανανεώνει την ενέργεια άμεσα και αποτελεσματικά.

Thérapeutique workout1 hour 30 minutes Θεραπευτική μάλαξη με συνδυασμό ασκήσεων για την μέγιστη θεραπεία του μυοσκελετικού συστήματος.

Moonlight GiftsDuration Varies Μασάζ για κυτταρίτιδα και απολέπιση σώματοςΑπολέπιση σώματος και μαλάξεις

May be an image of text

Duration Varies Απολέπιση σώματος σε συνδυασμό με μασάζ Αθλητικό μασάζ Duration Varies Εξειδικευμένες έντονες κινήσεις, με γρήγορους ρυθμούς μάλαξης, με στόχο την σωστή αιμάτωση και χαλάρωση των μυών και την επαναφορά τους σε φυσική κατάσταση. Ιδανικό μασάζ για αθλητές και αθλητικούς τύπους. Συνιστάται και σε ανθρώπους με μυϊκή ατονία και δυσκινησία.

Θεραπευτικό μασάζ Duration Varies Η θεραπευτική μάλαξη αποτελεί ένα από τα φυσικά μέσα θεραπείας και βρίσκει ευρεία εφαρμογή σε όλες σχεδόν τις παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος αλλά και των άλλων συστημάτων του ανθρώπου.

Βεντουζοθεραπεία Duration Varies Η βεντουζοθεραπεία είναι εναλλακτική θεραπεία που με την αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών προσφέρει θεαματικά θεραπευτικά αποτελέσματα! Περιποιήσεις προσώπου και σώματος Duration Varies

Λεμφικό μασάζ Duration Varies Η λεμφική μάλαξη είναι μία εξειδικευμένη τεχνική χειρομάλαξης η οποία εφαρμόζεται με πολύ ήπιους, συγκεκριμένους και ως επί το πλείστον κυκλικούς χειρισμούς. Δεν είναι επώδυνη και φυσικά δεν προκαλεί μώλωπες ή ευρυαγγείες. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και σαν στόχο έχει να διεγείρει και να κινητοποιήσει με φυσικό τρόπο το λεμφικό σύστημα.

May be an image of 1 person and text that says 'DEEP TISSUE MASSAGE 2610 432 120 www.yd www.ydrospa.gr gr'

.

.