Ραδιοταξί Πάτρας – 18300 | με την αγάπη και την εμπιστοσύνη των Πατρινών | Δες και “κατέβασε” τώρα τις νέες εφαρμογές!

0
708

Τα «Ραδιοταξί Πάτρας – 18300» κατακτούν την αγάπη και την εμπιστοσύνη των Πατρινών μέσα από την πρωτοπορία και τις θεαματικές αλλαγές που καταγράφουν στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού της εξυπηρέτησης που παρέχουν προς ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες. Ενώ παράλληλα ο στόλος έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες του και σ’ άλλους τομείς, χρήσιμους στον καθένα μας, με βάση τα νέα δεδομένα της εποχής.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image4-410x1024.png

Μετακινήσεις με “κλικ”

Η μετακίνηση στην Πάτρα με τα «Ραδιοταξί Πάτρας – 18300», έχει γίνει πια η πιο… εύκολη και γρήγορη διαδικασία! 

Τα 360 οχήματα του στόλου έχουν περάσει δυναμικά στην νέα εποχή της τεχνολογικής «επανάστασης» του διαδικτύου και με ένα απλό “κλικ” από το κινητό σου τηλέφωνο μπορείς να έχει το ταξί σου γρήγορα και εύκολα, χωρίς ταλαιπωρία, όπου κι αν βρίσκεσαι και όποια ώρα το θελήσεις.

Όλα τα οχήματα είναι εφοδιασμένα με τάμπλετ τα οποία βρίσκονται σε διαρκή on line σύνδεση με το σύστημα καθοδήγησης και λαμβάνουν άμεσα την “ειδοποίηση” με το που ο πελάτης πατήσει την εφαρμογή, ειδοποιώντας τους οδηγούς ώστε να σπεύσουν τα πλησιέστερα οχήματα.

Αρκεί να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου τηλέφωνο, (Ραδιοταξί Πάτρας – 18300), κι έχεις το ταξί σου εκεί που θές, την ώρα που το χρειάζεσαι!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image1.jpeg

ΤΑΧΙ για ΑμεΑ

Εκτός όλων των άλλων, αξιοσημείωτη είναι η δρομολόγηση ειδικού ΤΑΞΙ για ΑμεΑ. Είναι κάτι που αποτέλεσε «είδηση» για τα τοπικά δεδομένα στον χώρο των μετακινήσεων εντός πόλης. 

Ένα υπερσύγχρονο ΤΑΧΙ-Βαν, ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, είναι έτοιμο να μεταφέρει συμπολίτες μας καθηλωμένους σε αναπηρικά αμαξίδια ή συνανθρώπους μας κάθε ηλικίας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Ακόμα και σε περίπτωση που ο μετακινούμενος συμπολίτης δεν διαθέτει αμαξίδιο, το διαθέτει και το παρέχει το ειδικό ΤΑΧΙ-Βαν για ΑμεΑ.

Μάλιστα τα μέλη της εταιρείας «Ραδιοταξί Πάτρας – 18300» διευκρινίζουν ότι ακόμα και στην περίπτωση ηλικιωμένων ή άλλων συμπολιτών, που επιθυμούν να μεταβούν σε ιατρεία για εξετάσεις, θα τύχουν της βοήθειας που χρειάζονται από το έμπειρο προσωπικό το οποίο θα τους μετακινήσει, θα τους βοηθήσει μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων σε ιατρείο ή σε όποιο διαγνωστικό κέντρο, και θα τους επιστρέψει στο σημείο απ’ όπου τους παρέλαβε.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι IMG_0027.jpg

ΤΑΧΙ – Κούριερ

Εδώ και μήνες τα «Ραδιοταξί Πάτρας – 18300» έχουν επίσης εισαχθεί δυναμικά και στον χώρο των ταχυμεταφορών αναλαμβάνοντας την μεταφορά δεμάτων στους παραλήπτες και συνδράμοντας στην πιο γρήγορη παραλαβή των προϊόντων που αγοράζετε από το ίντερνετ.

Το Σωματείο έχει συνάψει συμφωνίες με δύο εταιρείες ταχυμεταφορών, (ACS, Easy Mail), προκειμένου να γίνεται ταχύτερα και κατ’ οίκον η αποστολή των προς παράδοση παραγγελιών.

.

.

.

Wedding planning service