Ρόδι Φαρρών |Ο Φυσικός Χυμός και το Βαλσάμικο Ξύδι – Κρέμα Ροδιού της Αχαΐας

0
1015

Η εταιρεία bacfresh ιδρύθηκε το 2012 στην περιοχή Φαρρών του νομού .
Με μεράκι, προσωπική εργασία και επαγγελματισμό ξεκινήσε την καλλιέργεια ροδιάς σε αγροτική περιοχή συνολικής έκτασης 130 στρεμμάτων.

Με στόχο την ποιοτική καλλιέργεια δημιουργήθηκαν εγκαταστάσεις άρτια οργανωμένες, βασισμένες σε προηγμένες μεθόδους τεχνολογίας και σύγχρονες καινοτομίες, πλήρως εγκεκριμένες. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η δημιουργία μίας πρότυπης δυναμικής καλλιέργειας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι slider_dentr_01_1170x350-1024x306.jpg

Στην bacfresh αναγνωρίζουν το γεγονός ότι, προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των καταναλωτών, πρέπει να είναι ειλικρινείς, καινοτόμοι, ηθικά σωστοί και με σεβασμό στο περιβάλλον, εξασφαλίζοντάς τους ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Ρόδι Φαρρών

Η ποικιλία ροδιού που καλλιεργείται είναι η «Wonderful» και η εμπορική του ονομασία είναι «Ρόδι Φαρρών». Η εξωτερική εμφάνιση του καρπού και των σπόρων της συγκεκριμένης ποικιλίας είναι πολύ ελκυστική. Έχει μεγάλο μέγεθος καρπού και ομοιόμορφο κόκκινο χρώμα!

Δενδρύλλια

Επιπλέον η εταιρία διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας δενδρύλλια υψηλής καρποφορίας σε διάφορα μεγέθη και ηλικίες καλλιεργημένα σε κύπελλα χώματος έτοιμα προς φύτευση καθ’όλη σχεδόν τη διάρκεια του έτους. Η ποικιλία είναι η “Wonderful” (γλυκόξινη ποικιλία με μεγάλο καρπό χρώματος βαθυμώβ έως κόκκινο, εξαιρετικά χυμώδης). Επιπλέον η “BacFresh” εξασφαλίζει την εφαρμοσμένη τεχνογνωσία στην καλλιέργεια της…

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι bacfresh_-_photo_64.jpg

Φυσικός Χυμός “Ρόδι Φαρρών”

Ο Φυσικός Χυμός «Ρόδι Φαρρών» διακρίνεται για την ξεχωριστή του ποιότητα καθώς στίβεται άμεσα κατά την διάρκεια συγκομιδής του φρούτου ενώ η διαλογή και ο τεμαχισμός των φρούτων πραγματοποιείται εξολοκλήρου με το χέρι. Η απολύμανση και ο καθαρισμός των φρούτων είναι σχολαστικός και ιδιαίτερα απαιτητικός από άποψη επιλογής του κατάλληλου προς χυμοποίηση φρούτου. Η διαδικασία φιλτραρίσματος του χυμού, για πιο ραφιναρισμένη υφή, γίνεται με την βοήθεια ανοξείδωτων φίλτρων πολύ μικρού διαμετρήματος. Μετά την εμφιάλωση και σε χρόνο όχι μεγαλύτερο των 10 λεπτών ο χυμός αποθηκεύεται στην κατάψυξη στους -32 °C ώστε να επιτευχθεί η καθολική του διατήρηση δίχως να επηρεαστεί η γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην άψογη γεύση και σημαντική θρεπτική αξία του χυμού παίζει το γεγονός ότι δεν υπόκειται ούτε στην διαδικασία παστερίωσης επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο την παραγωγή ενός πραγματικά σπιτικού χυμού.

Η διατροφική αξία του Φυσικού Χυμού «Ρόδι Φαρρών» φαίνεται στον παρακάτω πίνακα χημικών αναλύσεων.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι bacfresh_-_photo_45.jpg

Ο Χυμός Ροδιού και τα οφέλη

Πίνοντας χυμό από ρόδι τα οφέλη για την υγεία και το δέρμα σας είναι πάρα πολλά.
Πόσιμο, επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη αφομοίωση όλων των θρεπτικών συστατικών του, μέσω της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα. Σε σύγκριση με άλλα φρούτα, τα ρόδια περιέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό αντιοξειδωτικών. Περιέχει περίπου 3 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από το πράσινο τσάι και το πορτοκάλι. Η διατροφική αξία του ροδιού είναι μεγάλη καθώς αποτελεί σημαντική πηγή από αντιοξειδωτικές ουσίες, ωμέγα 5 και πολυακόρεστο λιπαρό οξύ το οποίο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την αναγέννηση των κυττάρων και τον πολλαπλασιασμό τους. Ο χυμός του φρούτου είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α, C και Ε καθώς και μετάλλων όπως ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, σίδηρο, φυλλικό οξύ. Το Ρόδι έχει χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς στη μέση και την Άπω Ανατολή  για πολλές χιλιάδες χρόνια.
Είχε χρησιμοποιηθεί ως τονωτικό για να θεραπεύσει ασθένειες όπως τα έλκη και η διάρροια. Είναι γνωστό για τη μείωση της αθηροσκλήρωσης, η οποία είναι μία από τις κύριες αιτίες της καρδιακής νόσου.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι bacfresh-banner-1170x350-1-1024x306.jpg

Βαλσάμικο Ξύδι με ρόδι – νέο προϊόν

Ένα νέο προϊόν σε δύο μορφές έχει ήδη κυκλοφορήσει, το “Ξύδι Βαλσάμικο με Ρόδι” και η “Κρέμα Βαλσάμικου με Ρόδι”. Το “Ξύδι Βαλσάμικο με Ρόδι” αποτελεί ιδανικη επιλογή για πράσινες σαλάτες με πορτοκάλι ή ρόδι και σαλάτες με κατσικίσιο τυρί. Ακόμα βράζοντας το ελαφρώς κάνουμε νόστιμη σάλτσα για χοιρινό ή γαλοπούλα, μαρινάδες ή για κοτόπουλο και βοδινό κρέας!

Η “Κρέμα Βαλσάμικου με Ρόδι” διακρίνεται για την ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση της, την οποία οφείλει στην υψηλή περιεκτικότητα σε χυμό ροδιού, ποσοστό 40%. Συνδιάστε την επίσης με πράσινες σαλάτες, τυρία σχάρας, γλυκά και σε ψητά κρέατα για ιδιαίτερα ξεχωριστή γεύση.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι rodifaron_logo_1.png

bacfresh

Μαιζώνος 100, Πάτρα / 2610 270 271

https://bacfresh.gr/el

https://www.instagram.com/bacfresh/

https://www.facebook.com/bacfreshgr-348936671868575Wedding planning service