Στο Royal εκτός από εκλεκτούς καφέδες μύρισε και Πάσχα!

0
1436

Από το 1998 το Royal είναι η καθημερινή συνήθεια των Πατρινών στο κέντρο που θέλουν να προμηθευτούν ή να απολαύσουν (take away) εξαιρετικές ποικιλίες καφέ!

Μοναδικά χαρμάνια καβουρδισμένα και κομμένα εδώ στον παραδοσιακό χώρο του Royal…

Κόκκοι με τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρντ… Espresso 100% arabica αλλά και καφέδες από όλο τον κόσμο και μάλιστα σε εισαγωγή που επιμελούνται οι άνθρωποι του Royal!

Όλα τα παραπάνω συντελούν στο να βρίσκετε εδώ τις καλύτερες τιμές της αγοράς στο κέντρο της πόλης!

Επιπλέον αξιοσημείωτη είναι και η ποικιλία σε τσάι, σοκολάτες και ροφήματα από αποξηραμένα φρούτα και βότανα!

Βέβαια τα ξεχωριστά ροφήματα θέλουν και τα καλύτερα σκεύη για να τα ετοιμάσετε και στη συνέχεια να τα σερβίρετε… Για αυτό εδώ θα βρείτε ιταλικές εσπρεσσιέρες και καφετιέρες γαλλικού αλλά και τσαγιέρες σε διάφορα σχέδια!

Ενώ οι ποικιλία σε κούπες ξαφνιάζει… κούπες χειροποίητες σε πολλά σχέδια για κάθε στυλ! Εκείνο που εμείς ξεχωρίσαμε είναι οι κούπες αγγλικής πορσελάνης που προσδίδουν ένα πιο αριστοκρατικό ύφος και μάλιστα σε τιμές προσφοράς!

Ενώ για εσάς που έχετε οικολογική συνείδηση εδώ θα βρείτε και τις κούπες από μπαμπού που ήδη έχουν κατακλύσει της μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου!

Και για το τέλος σας κρατήσαμε το πιο επίκαιρο… Πασχαλινές λαμπάδες χειροποίητες σε μοναδικά σχέδια για κάθε γούστο και ηλικία εως 10€!

Με αυτό τον μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο το Royal θα είναι η επιλογή σας και το Πάσχα και σας εύχεται Χρόνια Πολλά!!!

https://www.facebook.com/Royal-Καφεκοπτειο-101784231897590

Royal Koρίνθου 250, Πάτρα 2610622498Wedding planning service