Πρώτο αποτέλεσμα ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊα: 158 Κασσελάκης – 65 Αχτσιόγλου | Πάνω από 5.000 ψηφοφόροι στο νομό

Το πρώτο αποτέλεσμα από τα εκλογικά κέντρα της Αχαϊας προέρχεται από το εκλογικό κέντρο της Παραλίας Πατρών, όπου προσήλθαν και ψήφισαν 255 άτομα.

Βρέθηκε 1 άκυρο και έλαβαν:

Στέφανος Κασσελάκης 158 ψήφους

Έφη Αχτσιόγλου   65 ψήφους

Νίκος Παππάς  16 ψήφους

Ευκλείδης Τσακαλώτος 13 ψήφους

Στέφανος Τζουμάκας 1 ψήφο

ΡΕΚΟΡ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Τεράστιο και πέρα από κάθε προσδοκία το νούμερο ψηφισάντων σήμερα και στην Αχαϊα, για την ανάδειξη αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον Συντονιστή του Νομαρχιακού Μιχάλη Σιδηρόπουλο, στο νομό προσήλθαν πολύ πάνω από 5.000 άτομα! Αριθμός που υπερβαίνει και τον αριθμό ψηφισάντων στις εσωκομματικές εκλογές του 2022 με μόνο υποψήφιο τον Αλέξη Τσίπρα.

‘Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν αυτό του εκλογικού τμήματος του Αιγίου, όπου την προηγούμενη φορά ψήφισαν 420 άτομα και σήμερα έφτασαν τους 650!

Επίσης, στο 6ο Λύκειο Πατρών, στις 8 το πρωί ήταν πάνω από 90 άτομα που περίμεναν να ψηφίσουν, κυρίως νέοι σε ηλικία και μη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι μεγάλο ποσοστό των φηφοφόρων δεν ήταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά γράφτηκαν σήμερα, γεγονός που έχει από το πρωί διογκώσει τα σενάρια ότι αποτελεί δείγμα κινητοποίησης λόγω της υποψηφιότητας Κασσελάκη.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας πανελλαδικά δίνουν πρώτο με διαφορά τον Στέφανο Κασσελάκη και έχει ήδη τεθεί θέμα συζήτησης πιθανότητα εκλογής από την πρώτη Κυριακή.

Ήδη γίνεται η καταμέτρηση των ψήφων και το αργότερο μέχρι τις 11 το βράδυ θα έχει εκδοθεί το αποτέλεσμα.

image2 2 1
image0 4
image2 2