Τέντες Σφακιανάκη από το 1979

Η Ιστορία μας…

Οι ΤΕΝΤΕΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ιδρύθηκαν στην Πάτρα το 1979 από τον Παύλο και την Άννα Σφακιανάκη, με αντικείμενο & σκοπό την κατασκευή – τοποθέτηση και εμπορία τεντών και παντός είδους σκίασης! Αντιπροσωπεύοντας ολοκληρωμένα συστήματα τέντας επώνυμων εταιριών, μεγάλη ποικιλία Ελληνικών & Ευρωπαϊκών υφασμάτων, μελετάμε τον χώρο σας προτείνοντας σας σχέδια και χρώματα, για την απόλυτη σκίαση και ευχάριστη χαλάρωση.

Στις ΤΕΝΤΕΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ  ξεχωρίζουμε για την πολυετή μας εμπειρία και την προσήλωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία.  Από το 1979 σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας και ικανοποιούν την αισθητική σας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες, καινοτόμες και οικονομικές λύσεις, ενσωματώνοντας την μακρόχρονη εμπειρία, την σωστή εξυπηρέτηση και την τεχνογνωσία μας, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και λειτουργικές απαιτήσεις κάθε πελάτη, με απόλυτη συνέπεια και ποιότητα εργασίας, διαθέτοντας παράλληλα μεγάλη γκάμα ειδών σκίασης, ποικιλία υφασμάτων και αυτοματισμών.

Eιδικοί για κάθε σύστημα σκίασης!

Με  την πολυετή πείρα και την άρτια τεχνογνωσία μας  καθώς και με το καταρτισμένο προσωπικό, δίνουμε  αξιόπιστες  λύσεις  σκίασης  κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.
Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο ώστε τα προϊόντα που σας προτείνουμε να διακρίνονται για την αισθητική τους, την ποιότητά τους και την αξιοπιστία τους.
H  ποιοτική εργασία εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού αποτελεί  αδιαπραγμάτευτη δέσμευση για εμάς. Αξιόπιστα και δυναμικά είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ένα εύρος λύσεων που υπόσχονται αντοχή, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική!
Ενημερωθείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την λύση που σας ταιριάζει, επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων: Τέντες, πέργκολες, κασετίνες, καποτίνες, ομπρέλες, συστήματα εσωτερικής σκίασης όπως στόρια/ρόλλερ αλλά και άλλες ειδικές κατασκευές για την οικία ή την επιχείρησή σας. Τέντες με κλασικό σύστημα λειτουργίας για μια πιο οικονομική λύση ή μοντέρνες και ηλεκτροκίνητες τέντες με μεγαλύτερο κόστος αλλά εγγυημένο πολυτελές ‘Design’! 

https://www.facebook.com/tentessfakianaki

https://axaikitentopoiia.wixsite.com/axaikitentopoiia

ΤΗΛ: 2610.341088 & 6973.795695
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 7 – ΠΑΤΡΑ