Τεντοτεχνική Αχαΐας – Μακρυπόδης | Η λύση στη σκίαση

Η ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΧΑΪΑΣ – ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ, με εμπειρία 40 χρόνων σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα στο χώρο της τέντας και γενικότερα στα συστήματα σκίασης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Με πείρα λοιπόν και γνώση αλλά και προσήλωση στην άριστη ποιότητα και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση, διαθέτει τέντες και συστήματα σκίασης παντός τύπου, ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.

Επίσης εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε ευρωπαϊκά τεντόπανα υψηλής ποιότητας κατασκευής, που προστατεύουν αποτελεσματικά από τον ήλιο, τον αέρα και τη βροχή.

Επισκεφθείτε την ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΧΑΪΑΣ – ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ και καλύψτε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις που αφορούν σε τέντες, συστήματα σκίασης, σύγχρονα συστήματα τεντών, πέργκολες και ειδικές κατασκευές… Τέντες παντός τύπου, αυτοματισμούς για τέντες, πέργκολες ανοιγοκλεινόμενες, ρολοκουρτίνες, στορ και περσίδες. Επίσης, παρέχει ειδικές κατασκευές για πάρκινγκ, ενώ συντηρεί και τις υπάρχουσες τέντες σας (πλύσιμο, γάζωμα).

Επιπλέον η επιχείρηση είναι άριστα οργανωμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και με άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Και όλα τα παραπάνω, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, παρέχοντας, παράλληλα, αξεπέραστη ποιότητα και αισθητική στο χώρο σας.

www.tentes-patra.gr

https://www.facebook.com/tentesmakripodispatra

https://www.instagram.com/tentesmakripodis/

ΑΓ. Ι. ΠΡΑΤΣΙΚΑ 160, ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ , ΠΑΤΡΑ / 2610332208

No photo description available.
τέντες με βραχίονες
ρολοκουρτίνες


ρολοκουρτίνες
πέργκολες
No photo description available.

.