Αρχική Fashion Beauty Το μυστικό για τέλειες φωτογραφίες είναι πολύ πιο απλό απ’ ό,τι νομίζεις

Το μυστικό για τέλειες φωτογραφίες είναι πολύ πιο απλό απ’ ό,τι νομίζεις

0
1132

Όλοι το έχουμε παρακάνει κάποια στιγμή με τις εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών και έχουμε καταλήξει με υπερβολικά πορσελάνινη επιδερμίδα ή απλά χωρίς καθόλου μύτη. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως τελικά υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος να συγκεντρώσεις καρδούλες και δεν χρειάζεσαι ούτε καν να κατεβάσεις κάποια επιπλέον εφαρμογή, εκτός του Instagram. Mind blowing!

O celebrity makeup artist, Πάτρικ Τα, έχει μάθει πια όλα τα μυστικά της φωτογραφίας, αφού κάθε μέρα τραβάει δεκάδες για να μας δείξει στο Instagram τα looks των αγαπημένων μας διασήμων, όπως η Κριστίν Τέιγκεν και η Σέι Μίτσελ. Το Νο.1 μυστικό του είναι πολύ πιο απλό απ’ ό,τι φαντάζεσαι: Χρησιμοποιεί την επιλογή “χρώμα” στο Instagram και διαλέγει το κόκκινο. Έτσι όχι μόνο καταφέρνει να δείξει την artsy πλευρά του, αλλά και να τονίσει τα χαρακτηριστηκά των επώνυμων πελατών του, χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει ψεύτικο και υπερβολικό.

Ανάλογα τη φωτογραφία, επιλέγει την ένταση που θέλει, κάνοντάς τη πιο “ζεστή” και αισθησιακή. Η συγκεκριμένη απόχρωση, όπως μπορείς να δεις και εσύ, όχι μόνο χαρίζει στην επιδερμίδα μια μοναδική λάμψη, αλλά απογειώνει και το μακιγιάζ.

Wedding planning service