Στο Pre-Election Cocktail Party… του Γιώργου Βαγενά και της «Ενωτικής Διεκδικητικής Κίνησης Εµπόρων»

0
3396

Όταν οι εποχές είναι δύσκολες και κρίσιμες κι όταν ένας επαγγελματικός κλάδος, όπως είναι ο ιστορικός κλάδος του Πατραϊκού Εμπορίου, βρίσκεται στην πιο αίολη κι αβέβαιη φάση εξαιτίας τεκτονικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα, ΕΝΑ είναι το απαιτούμενο εφόδιο: ΕΝΟΤΗΤΑ.

Δυστυχώς, ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών οδεύει στις κάλπες με διαφορετικές παρατάξεις και εν μέσω αντιπαράθεσης.

Ωστόσο, ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΕΕΣΠ και επικεφαλής της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ» Γιώργος Βαγενάς, συνεχίζει να κινείται, όπως δηλώνει, στην οδό της Ενότητας και στην λογική της Συμπόρευσης. «Επειδή τα προβλήματα είναι κοινά και επειδή οι κίνδυνοι μας αφορούν όλους τους Εμπόρους»!

Μάλιστα παραμονές των εκλογών στον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών δεν δίστασε να οργανώσει και κοκτέιλ – συνάντηση μεταξύ μελών και φίλων. Αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι το ζητούμενο είναι η συνεννόηση που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την καλλιέργεια ενός καλού κλίματος.

Ο ίδιος και τα στελέχη της παράταξης του δηλώνουν ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ για την μεγάλη «ΜΑΧΗ».

Ο κ. Βαγενάς στη δήλωση του άλλωστε τόνισε μεταξύ άλλων: “Ο κλάδος δεν χρειάζεται ακρότητες και άγονες αντιπαραθέσεις «Η απόφασή µου να διεκδικήσω την προεδρία του Εµπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών ελήφθη, έχοντας από τη θέση του Προέδρου της Ο.Ε.ΕΣ.Π. σκιαγραφήσει και αφουγκραστεί τα χιλιάδες προβλήµατά του εµπορικού και επιχειρηµατικού κόσµου αλλά και την ανησυχία για την επιβίωσή του. Ήταν η δική µας παράταξη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έκανε ρήξεις, τοµές και ανατροπές προτάσσοντας πάντα µε µαχητικότητα και αγωνιστική διεκδίκηση τις ανάγκες της εποχής και καταθέτοντας προτάσεις στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Θέλω να ενώσω τη φωνή µου µε το παρελθόν αποδεικνύοντας έµπρακτα ότι η ιστορία συνεχίζεται. Θέλω να αποτελέ σω το συνδετικό κρίκο µεταξύ των εµπόρων που µόχθησαν όλα αυτά τα χρόνια για ένα καλύτερο αύριο και της δεύτερης γενιάς, δηλαδή των νέων εµπόρων που οραµατίζονται ένα ελπιδοφόρο µέλλον για το κλάδο µας αλλά και την ανάπτυξη της πόλης. Είµαι υποψήφιος Προεδρος γιατί ο κλάδος µας αυτή τη στιγµή δεν χρειάζεται ακρότητες και άγονες αντιπαραθέσεις – παρά µόνο έργο». Γιώργος Βαγενάς Επικεφαλής: «Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση Εµπόρων»

May be an image of 6 people and people standing
May be an image of 2 people, beard and people standing

May be an image of 5 people and people standing
May be an image of 4 people and drink
May be an image of 5 people and people standing
May be an image of 4 people, people standing and indoor
May be an image of 4 people, people standing and indoor
May be an image of 3 people, people standing and indoor
May be an image of 4 people, people standing and indoor
May be an image of 3 people and people standing
May be an image of 8 people and people standing
May be an image of 5 people, people standing and indoor
May be an image of 3 people and people standing
May be an image of 9 people