Αρχική Fashion Ο οίκος Valentino επαναφέρει στη μόδα το πιο αδιανόητο χτένισμα!

Ο οίκος Valentino επαναφέρει στη μόδα το πιο αδιανόητο χτένισμα!

0
661

Η Kaia Gerber το υιοθέτησε ήδη. Δηλαδή, το χειμώνα θα κυκλοφορούμε έτσι;

Εκτός από τις τάσεις, τα αγαπημένα μας κομμάτια, τις κλασικές επενδύσεις και τα must have items της κάθε σεζόν, η μόδα είναι μια μορφή τέχνης. που αντιμετωπίζει τα υφάσματα και τις κλωστές σαν καμβά πειραματισμού και δημιουργίας.

Αυτή η εκδοχή της μόδας είναι περισσότερο ορατή στις Εβδομάδες Υψηλής Ραπτικής, όπου τα ρούχα των σχεδιαστών δεν προορίζονται, ως επί το πλείστον, για τα καταστήματα, αλλά είναι πιο θεατρικά και δύσκολα και μπορεί να φορεθούν μόνο στο κόκκινο χαλί ή σε κάποια αντίστοιχη περίπτωση.

Ο οίκος Valentino, που διανύει μία από τις πιο επιτυχημένες του περιόδους έχοντας στο καλλιτεχνικό του τιμόνι τον Pierpaolo Piccioli, εστίασε στις τελευταίες του συλλογές στο χρώμα αλλά και τους όγκους, με εντυπωσιακά καπέλα και κατασκευές από φτερά που φορούσαν τα μοντέλα ακόμη και στο κεφάλι.

Ωστόσο, στο τελευταίο σόου του, κάποια από τα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και η Kaia Gerber εμφανίστηκαν με φουσκωτά μαλλιά που έφερναν έντονα στο μυαλό εικόνες από τη δεκαετία του ‘60. Το look της είχε τόσο όγκο όσο και ύψος, ενώ οι άκρες ήταν γυρισμένες, δίνοντας ρετρό αναφορά στην εμφάνιση.

Όπως αποκάλυψε ο hairstylist του σόου Josh Wood στο Instagram, για να δημιουργηθούν τα look των 6 μοντέλων που εμφανίστηκαν με αυτά τα μαλλιά, χρειάστηκαν πολλές περούκες και extensions, τα οποία βάφτηκαν και επεξεργάστηκαν με τεράστια προσοχή ώστε να έχουν ακριβώς το ίδιο χρώμα με τα φυσικά μαλλιά τους.

Και ενώ υπό άλλες συνθήκες θα συμπεραίναμε με ευκολία ότι πρόκειται για ακόμη μια «τρέλα» της πασαρέλας που δε θα βρει ανταπόκριση στην κανονική ζωή, παρόμοιες φωτογραφίες με 50s χτενίσματα από το σόου του οίκου Fendi μας έβαλαν σε υποψίες ότι ίσως η τάση “big hair” να διεκδικεί ξανά- χωρίς τις υπερβολές τις πασαρέλας- μια θέση στην καθημερινότητά μας.

Δες όλο το σόου εδώ.