Η Έλενα Γεωργαντά στο X-mas patrasmagazine

0
1284

Η Έλενα Γεωργαντά υποδέχεται με… «κέφι» το 2020!

Έλενα είσαι από τα πρόσωπα που είναι ιδιαίτερα αγαπητά στην Πάτρα. Αυτό που πιστεύεις ότι το οφείλεις;

Αρχικά πιστεύω ότι όλο αυτό που έχει συμβεί δεν με έχει αλλάξει, ούτε στο ελάχιστο σαν άνθρωπο. Εκεί είναι το κλειδί σε αυτές τις δουλειές, όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Πηγαίνω στα ίδια μέρη που πήγαινα πάντα, κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα και κυρίως με τους ίδιους ανθρώπους και αυτό είναι που έχει  την μεγαλύτερη σημασία.

«Αστέρια», είναι δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που εμφανίζεσαι… Τι είναι αυτό που σε έκανε να συνεχίσεις και φέτος; Τι λατρεύεις στο φετινό πρόγραμμα;

Οι καλές δουλειές κάνουν τους καλούς φίλους, όπως λένε! Έχουμε άψογη συνεργασία, είμαι ευχαριστημένη με την επιχείρηση, ελπίζω και εκείνοι με εμένα… Όποτε ήταν αναμενόμενο να υπάρξει συνέχεια στην συνεργασία αυτή!

Αν σου ζητούσαν να βάλεις μια «ταμπέλα» στο είδος τραγουδιού που εκπροσωπείς, ποια θα ήταν αυτή;

Δεν ξέρω αν πρέπει να υπάρχει κάποια ταμπέλα… Το σίγουρο είναι ότι αγαπώ το δημοτικό τραγούδι και την παράδοση. Παρόλα αυτά στο πρόγραμμα μου έχω συμπεριλάβει πολλά αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

Ποια τα άμεσα σχέδια σου; Δισκογραφικά περιμένουμε κάτι νέο το 2020;

Να περιμένετε ωραία και καινούργια πράγματα που ετοιμάζω με πολύ αγάπη!

Τι σημαίνουν για εσένα τα Χριστούγεννα; Yπήρξαν κάποια που θα ήθελες να ξαναζήσεις;

Τα Χριστούγεννα για μένα είναι μια εποχή για να μοιραζόμαστε στιγμές και αναμνήσεις, τέτοιες που θα μας είναι πολύτιμες για πολλά χρόνια… Εγώ αναπολώ τα παιδικά, ανέμελα Χριστούγεννα! Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω, πως κάθε χρόνος που περνάει έχει κάτι να μας πει και να μας δώσει…

Αλλάζουμε δεκαετία, τι θα εύχεσαι να αλλάξει στην ζωή σου;

Στη ζωή μου δεν θέλω να αλλάξει κάτι… Εύχομαι να έχω υγεία, εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ και προφανώς αυτό εύχομαι για όλο τον κόσμο!