Σας ξεναγούμε και φέτος στο πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι… στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

0
2229

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αυτό σημαίνει δημιουργία εορταστικού κλίματος… αρκετά χρόνια τώρα στην Πάτρα απαραίτητη διαδρομή είναι το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!

Ένας χώρος, γνώριμος στους Πατρινούς, που φέτος πραγματικά το… τερμάτισε!!! Μιλάμε για το απόλυτο χριστουγεννιάτικο shop της πόλης!

Εδώ θα βρείτε χριστουγεννιάτικα items, ώστε να τα προσαρμόσετε στον χώρο που επιθυμείτε να στολίσετε… θα βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα. Χριστουγεννιάτικα και πολύχρωμα! Χειροποίητα χριστουγεννιάτικα κρεμαστά, στολίδια, γυάλινα, μεταλλικά, λούτρινα, υφασμάτινα κτλ τα οποία δεν προορίζονται μόνο για το δέντρο σας αλλά είναι διακοσμητικά “μπαλαντέρ”!

Προσαρμόστε τα σε κάθε είδους θεματική διακόσμηση και πιθανή χρήση με βάση τη φαντασία σας και το χώρο που θέλετε να στολίσετε!

Παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας… και φυσικά όλα τα αγαπημένα brands των παιδιών για να κάνετε να λάμψουν τα ματάκια τους από χαρά και έκπληξη και φέτος!

Σίγουρα δεν μπορούν να λείπουν τα γούρια 2022… για έσας αλλά και για δώρο! Εδώ θα επιλέξετε εκείνο που θα χαρίσει στον καθένα την θετική ενεργεία που χρειάζεται η εκκίνηση της νέας χρονιάς!!!

Με καλή διάθεση και φαντασία οι άνθρωποι στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ είναι πάντα πρόθυμοι να σας δώσουν τον γιορτινό τόνο!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι DSC09450.jpg
May be an image of text that says 'ΚΟΥΡΑΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Παιχνίδια Καλλυντικά Είδη Δώρων Σχολικά ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 164 -ΠΑΤΡΑ, Τηλ.: 2610- 322.689 κουρδιστό πορτοκάλι'