Ζαμπονοτυρόπιτα με χωριάτικο φύλλο και πολύχρωμες πιπεριές

Yλικά:

Η δοσολογία ειναι για το ταψί του φούρνου…

1 πακέτο Φύλλο χωριάτικο
15 φετες Ζαμπόν κομμένο σε κομματάκια
Γκούντα 150 γρ τριμμένο
Ρεγκάτο 250 γρ τριμμένο
3 Ντομάτες κομμένες σε κομματάκια
1Πιπεριά μεγάλη κόκκινη κομμένη σε κυβάκια
1 Πιπεριά μεγάλη πράσινη κομμένη σε κυβάκια
1 φλ. Γάλα
2 Αυγά
200 gr Βούτυρο λιωμένο
Σουσάμι

……………………………………………………………………………

Λιώνουμε το βούτυρο και βουτυρώνουμε ένα ταψί.

Στρώνουμε τα μισα φύλλα βουτυρώνοντας καλά.

Bάζουμε όλα τα υλικά με την σειρά (εκτός το γάλα και τα αυγά). Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντας καλά και κόβουμε σε κομμάτια την πίτα.

Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και περιχύνουμε την πίτα μας. Τέλος πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

Αφήνουμε για 10 λεπτά να απορροφηθούν τα υγρά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά (ανάλογα τον φούρνο μας)….