Και ο “αυτοί είσαστε…” σήμερα στην Πάτρα | Δείτε πού θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σήμερα το βράδυ Δευτέρα 19/06/2023, στην Πάτρα για να μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων στις 20:30.

Τα στελέχη και οι υποψήφιοι βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Αχαΐα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες πραγματοποίησαν την ίσως πιο εντυπωσιακή προεκλογική εκστρατεία, αφού καθημερινά συμμετείχαν σε πάνω από 100 εκδηλώσεις, ενημερώσεις και ομιλίες σε χώρους δουλειάς, καφενεία και λοιπούς χώρους αναψυχής.

Το ΚΚΕ, εκτιμώντας ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο τα εκλογικά του ποσοστά, προσπαθεί σε καθημερινή βάση να προσεγγίσει την κοινωνία, τονίζοντας ότι «κριτήριο ψήφου πρέπει να γίνει και η στάση κάθε κόμματος απέναντι στην ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού, της νεολαίας» όπως σημείωσε χθες στη Νέα Ιωνία ο Δ. Κουτσούμπας.

Επιπλέον, ο γραμματέας του ΚΚΕ επέλεξε χθες να μιλήσει για τη σημασία της «διάσωσης και αξιοποίησης των ελεύθερων χώρων», καθώς πρόκειται για μία «ζωτική ανάγκη για την κοινωνία». Εθεσε σε γνώση των παριστάμενων δε, το σύνθημα του ΚΚΕ για το συγκεκριμένο θέμα που είναι «Ελεύθεροι χώροι ανοιχτοί στον λαό – κλειστοί στα επιχειρηματικά συμφέροντα!».

Με βάση την κινητοποίηση των στελεχών του κόμματος που έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχει αισιοδοξία πως η σημερινή συγκέντρωση θα ξεπεράσει σε όγκο αυτή του Μαΐου στο κάτω μέρος της Αγίου Νικολάου, που είχε περίπου 1.000 άτομα.