“Ξεσηκώθηκε” το Ματαράγκα για το ΠΑΣΟΚ| Ο Γιάννης Ταπεινός οργάνωσε απ’ τις πιο δυναμικές συγκεντρώσεις στο χωριό του… [φωτο]

Από τις πιο δυναμικές και μαζικές συγκεντρώσεις που έχει πραγματοποιήσει σε τοπικά διαμερίσματα της Αχαϊας το τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. ήταν αυτή που διοργάνωσε ο υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος Γιάννης Ταπεινός.


Είχε κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιήσει και να δέχεται επάξια τη θετική κριτική για το αποτέλεσμα της κινητοποίησης που έκανε στο χωριό Ματαράγκα Αχαΐας, τόπο καταγωγής του.

Οι συντοπίτες του τον τίμησαν δεόντως, και αυτόν, και το κόμμα, κατακλύζοντας κυριολεκτικά το σημείο συνάντησης, το καφενείο του χωριού. Παρόντες όλα τα μέλη του Ψηφοδελτίου με τον βουλευτή και πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Γιάννης Ταπεινός έγραψε σε ανάρτηση του:

Από την χθεσινή μαζική και ενθουσιώδη εκδήλωση στο Ματαράγκα Αχαΐας.
✅ Στον τόπο που γεννήθηκα, οι συντοπίτες μου απέδειξαν για πολλοστή φορά τις Δημοκρατικές ευαισθησίες τους και τους ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκριση.
✅ Επιβεβαιώνουμε την ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με την Αχαΐα να δίνει μήνυμα αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών.

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του… κυρ ΗΛΙΑ, πατέρα του Γιάννη Ταπεινού, με τον Γιώργο Παπανδρέου (ΦΩΤΟ):

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ από τη συγκέντρωση: