Στην Πάτρα βρέθηκε ο Μιχάλης Κατρίνης

Συνεχίζονται καθημερινά οι περιοδείες στελεχών του κόμματος σε όλη την Αχαΐα. Χθες το πρωί ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υποψήφιες, Κατερίνα Σολωμού και Ολυμπία Λόη συνοδευόμενοι από τα μέλη της Νομαρχιακής, Θανάση Γιανναδάκη και Γιώργο Παρασκευόπουλο και τη Συντονιστική Ερυμάνθου επισκέφθηκαν την Ερυμάνθεια, το Σκιαδά και το Λεόντιο. Αντίστοιχα, το πρωί του Σαββάτου στην Πάτρα βρέθηκε και ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος περιόδευσε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, σε Ρήγα Φεραίου και Μαιζώνος, ενώ είχε σειρά επαφών με τοπικά στελέχη και στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, στην Αγίου Νικολάου.

Ακόμη, το Σάββατο το πρωί άλλο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου βρέθηκε στο Αίγιο, στο Διακοπτό και στην Ακράτα.

Την ίδια μέρα, άλλο κλιμάκιο περιόδευσε στη λαϊκή αγορά στο Ταραμπούρα και στην Ακρωτηρίου, καθώς και στην Έλληνος Στρατιώτου.

Τέλος, το βράδυ της Παρασκευής ο Γ. Παπανδρέου και υποψήφιοι βρέθηκαν στο Μαζαράκι, όπου οι κάτοικοι τους επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.