Εκατομμυριούχος – Έδωσε την ηρωική «μάχη» για τις 100.000 ευρώ

Απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο νέο επεισόδιο για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» του ΑΝΤ1, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκε ο Δημήτρης προκειμένου να διεκδικήσει το μεγαλύτερο δυνατό χρηματικό ποσό.

Έχοντας αρχίσει από την προηγούμενη ημέρα την προσπάθεια του, μιας και μεσολάβησε η απαραίτητη διακοπή λόγω της ολοκλήρωσης του χρόνου του επεισοδίου, ο υποψήφιος… εκατομμυριούχος βρέθηκε να «παλεύει» για πρώτη φορά για το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο : την κορυφή της πυραμίδας του παιχνιδιού, τις 100.000 ευρώ.

«Ψηλά τακούνια φορούσαν από τον 10ο αιώνα στην Περσία οι άντρες…» σημείωσε χαρακτηριστικά ο οικοδεσπότης Γρηγόρης Αρναούτογλου, για να συμπληρώσει τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις οι οποίες και ήταν: Α. Βασιλείς, Β. Ιππείς, Γ. Ιερείς, Δ. Καλλιτέχνες.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, λοιπόν, ο Δημήτρης αποφάσισε να τολμήσει να απαντήσει με θάρρος και χαμόγελο, όπως έπραξε και σε όλες τις προηγούμενες ερωτήσεις.

«Είμαι στο Α, από την αρχή, δεν ξέρω. Από την αρχή μου κόλλησε και ενστικτωδώς κλείνω στο βασιλιά» εκμυστηρεύτηκε ο Δημήτρης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Θέλω να το ρισκάρω, ρε Γρηγόρη! Θα στεναχωρηθώ άμα είναι λάθος, αλλά δεν ξέρω… Αν δεν μου «γυάλιζε» κάτι θα σταματούσα, αλλά μου γυαλίζει τώρα».

Στη συνέχεια, όμως, αφού αμφιταλαντεύτηκε ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη απάντηση, ο παίκτης του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» πήρε την απόφαση του.

«Θα ‘ναι ωραία πληροφορία για να την μάθουμε αλλά… Γρηγόρη μου, θα σταματήσω», δήλωσε ο Δημήτρης για να βάλει τέλος στην… ηρωϊκή του αυτή διαδρομή στο παιχνίδι του ΑΝΤ1.

Για την ιστορία του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», να πούμε ότι ο παίκτης απάντησε το Β. Ιππείς και… ήταν το Β. Ιππείς!






https://patrasmagazine.gr/e-shops