Διεθνής διάκριση για το μέλι «Μελιός» στα Mediterranean Taste Awards 2021

0
696

Το ελληνικό μέλι «Μελιός» ανάμεσα στα καλύτερα της Μεσογείου με δύο βραβεία εξαιρετικής γεύσης

Το μέλι «Μελιός» απέσπασε μια κορυφαία διάκριση στον διεθνή διαγωνισμό  των Μεσογειακών Βραβείων Γεύσης «Mediterranean Taste Awards 2021» (www.medtasteawards.com), ο οποίος πραγματοποιήθηκε το διάστημα 26-28 Φεβρουαρίου 2021 στο Βερολίνο και το Λονδίνο με στόχο την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων τροφίμων και ποτών στην περιοχή της Μεσογείου σύμφωνα με την αξιολόγηση κορυφαίων εμπειρογνωμόνων και επιστημόνων της γαστρονομίας.

Πιο συγκεκριμένα, το Μέλι Κουμαριάς κατέκτησε το Platinum βραβείο “Excellent Taste” για την υπέροχη λεπτοκρυσταλλωμένη υφή, το κοκκινωπό χρώμα, την απαλή και γλυκόπικρη γεύση με έντονο άρωμα και το Μέλι Βελανιδιάς το Sliver βραβείο “Excellent Taste” για τη ξυλώδη γεύση του, το σκούρο και καστανό χρώμα και τη ξεχωριστή υφή του.

Το μέλι “Μελιός” αποτελεί έναν ιδεώδη γευστικό συνδυασμό επιλογής εκλεκτού μελιού από την περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας ακολουθώντας πιστά την οικολογική μελισσοκομία από το 2013. Η μελισσοκομική μονάδα παράγει υψηλής ποιότητας μέλι από την παρθένα φύση της ευρύτερης περιοχής, χωρίς καμία επεξεργασία με στόχο την προσφορά ενός αυθεντικού και αγνού προϊόντος υψηλής θρεπτικής αξίας.

Για την επιτυχία και την τιμητική αυτή διάκριση, η οικογένεια του «Μελιός» δήλωσε: «Η σπουδαία αυτή βράβευση μάς γεμίζει με υπερηφάνεια για το αποτέλεσμα και την αναγνώριση της σκληρής προσπάθειας να παράγουμε ένα αγνό, ποιοτικό και θρεπτικό προϊόν προωθώντας τις εξαιρετικές κλιματολογικές και περιβαλλοντικές συνθήκες της περιοχής μας, την ποικιλομορφία της ελληνικής φύσης και τη βιοποικιλότητα των φυτικών ειδών. Είναι μια σημαντική αναγνώριση της δέσμευσής μας για την προσφορά μιας άριστης ποιότητας προϊόντων από τον τόπο μας. Η βράβευση υποστηρίζει, επίσης, τον προγραμματισμό μας για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου μελισσοκομικού εργαστηρίου και την επέκταση των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων στον κλάδο της μελισσοκομίας με τη σύσταση της νέας μελισσοκομικής μονάδας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

,

j

Wedding planning service