Κωνσταντίνος Αρβανίτης: “Tα λεφτά πάνε στα λεφτά”… Μία συνέντευξη για τον τζόγο των ημερών, και όχι μόνο!

0
1118

Συνέντευξη στην Παρασκευή Δημοπούλου

 

 

Μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο Αρβανίτη για να κατανοήσουμε τι μπορεί να μας επιφυλάσσει η τύχη αυτές τις μέρες…

Κωνσταντίνε πόσα χρόνια ασχολείσαι με το χώρο του παιχνιδιού;

10 χρόνια έχω τις επιχειρήσεις και νιώθω τυχερός που είμαι μαζί με τον κολλητό μου φίλο σε αυτές!

Αυτές τις μέρες υπάρχει αυξημένη κίνηση…

Μέχρι τέλος Ιανουαρίου τα μαγαζιά αυτού του είδους έχουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα του έτους. Ο κόσμος παίρνει δώρα, επιδόματα και όσο περίεργο και αν φαίνεται, μέρος αυτού τα τζογάρει… Δεν νομίζω ότι γίνεται αποταμίευση!

Δηλαδή, ό,τι περισσεύει πάει στον τζόγο αυτές τις μέρες;

Όχι ό,τι περισσεύει… Αν, για παράδειγμα, κάποιος έχει 100€ θα παίξει τα 110!!!!!

Ισχύει η τύχη του πρωτάρη;

Εν μέρη ναι, αν παίξει αυτό που θα δει πρώτο, αυτό που του λέει η διαίσθησή του!!!!

Πες μου ένα ωραίο περιστατικό που έχει συμβεί εδώ…

Πέρυσι είχαν έρθει κάποιοι φοιτητές πριν φύγουν να πάνε στην πόλη τους, τρία άτομα. Ο καθένας έπαιξε περίπου από 15€… Οι δύο έχασαν, ενώ ο τρίτος, λες και είχε άστρο, κέρδισε τις 8 από τις 10 κληρώσεις και πήρε περίπου 4.000€… Με αποτέλεσμα να τα μοιραστεί με τους άλλους δύο φίλους του…

Και ένα άσχημο…

 Είχαν έρθει δύο φίλοι περίπου 50 χρόνων, αποφασίζουν λοιπόν να παίξουν μαζί! Μαζί τα χρήματα, μαζί επέλεξαν και τα νούμερα… Και η συμφωνία ήταν πως ό,τι θα έπιαναν θα ήταν… μισά μισά! Κερδίζουν 2.500€…  όμως αυτός που κατέθεσε το δελτίο δεν το παραδεχόταν ότι αποφάσισαν να παίξουν μαζί… Φαντάσου ήμουν εγώ και άλλοι μπροστά όταν το συμφωνούσαν και όμως επέμενε… Με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα μέσα στο πρακτορείο!

Λόγω κρίσης ο κόσμος παίζει λιγότερο;

Λιγότερα ποσά ναι, αλλά παίζουν περισσότεροι… Έχουν αυξηθεί και τα παιχνίδια, ο ΟΠΑΠ έχει εμπλουτίσει πολύ την γκάμα! Θέλω να πω, δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνωστό, η Πάτρα έχει την τιμητική της στο Λαχείο… Είναι η πόλη όπου το λαχείο «κινείται» περισσότερο στην Ελλάδα, γι’ αυτό έχει και τις περισσότερες επιτυχίες… Όπως και πριν λίγες εβδομάδες στην Πάτρα “έπεσαν” και τα 100.000 € αλλά και τα 2.100.000€, του Λαχείου!!!!!

Πιστεύεις στα γούρια;

Όχι… Πιστεύω όμως ότι τα λεφτά πάνε στα λεφτά και όταν παίζεις πολλά παίρνεις πολλά, όλα τα άλλα είναι εξαιρέσεις! Σίγουρα όμως έχω δει και το 1€ να γίνεται 1500€!

Πιστεύεις αυτό που λέγεται ότι «ακόμα και αν κερδίσω ξαφνικά πολλά χρήματα εγώ θα μείνω ίδιος»; Τι έχεις δει να γίνεται;

Ανάλογα, ξέρω έναν άνθρωπο που κέρδισε 7.000.000€ στο τζόκερ και έχει μείνει ίδιος… Οικογενειάρχης! Aπλά επένδυσε στην επιχείρηση του και τα αύξησε κιόλας, ζώντας άνετα!!!! Ξέρω όμως και κάποιον που κέρδισε 2.500.000€ και τα ξόδεψε σε 4 χρόνια, σε αυτοκίνητα, ξενύχτια κλπ….!

Για τα Χριστουγεννιάτικα και τα Πρωτοχρονιάτικα παιχνίδια έχουμε την εντύπωση ότι δίνουν περισσότερα κέρδη. Ισχύει αυτό;

Ναι, σίγουρα αυτές τις μέρες μέσα από τη διαφήμιση προσελκύονται περισσότεροι να παίξουν, άρα τα έσοδα είναι περισσότερα και τελικά αυξάνονται τα ποσά που διανέμονται στα κέρδη!!!!

Ποια είναι η ευχή σου για το 2019;

Υγεία και θετική ενέργεια γιατί αυτό έλκει την Τύχη!!!!!