ΠΑΤΡΑ | Ακόμη και η Πάολα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό από τη βροχή των λουλουδιών… και ετοιμάζεται για το W! ( φωτο)

0
3508

Μιλάμε για τον γνωστό στη νυχτερινή ζωή της πόλης εδώ και χρόνια… για τον ωραίο τρόπο που διασκεδάζει και για τα πολλά λουλούδια που ρίχνει, γι’ αυτό και οι παλαιότεροι τον γνωρίζουν με το παρατσούκλι, ο “Λου”. Από τους πιο αγαπητούς μπον βιβέρ της πόλης, που του αρέσει η όμορφη και αγνή διασκέδαση, πάντα ευγενικό στυλ και συμπεριφορά που αγαπιέται και κερδίζει την αγάπη και τον σεβασμό στο πρόσωπο του. Για αυτό και είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά στο χώρο της νυχτερινής ζωής της Πάτρας.

Δείτε το άρθρο του Hλία Τσίπα…

Ποιος έκανε την απίστευτη, την μοναδική, την εξωγήινα, που αντίπαλο δεν έχει; Που όσοι την είδαν άλλαξαν χρώμα. Που παραμιλάνε όλοι στην νύχτα.

Που τα σχετικά πλάνα, έγιναν το απόλυτο viral, στα social media. Που με καμία του σήμερα και του χθες, δεν γίνεται να συγκριθεί. Αν συγκριθεί, θα είναι ιεροσυλία.

Που βροχή πέφτουν τα τηλεφώνα προς στο Tsipas Blog, τόσο για το παρασκηνιακό κους κους, όσο και το παρακάτω βήμα. Γνωριμία και πιθανότητα μεροκάματου, από αυτόν που την έκανε και στην Πάτρα, έχει γίνει περισσότερο περιζήτητος και από τον δήμαρχο Πελετίδη.

Λέω για την ζημία σε λουλούδια, στην εμφάνιση της Πάολα, στο Volcano, στο νυχτερινό κέντρο του Παναγιώτη Βασιλειάδη, βράδυ Σαββάτου με ξημερώματα Κυριακής; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Χαζή ερώτηση. Όταν ήταν εκεί ο ΛΟΥ. Θα πάει στα μπουζούκια, για την ψυχοθεραπεία του, και στο μεγάλο παιχνίδι, θα υπάρχει η υπογραφή άλλου παίκτη ; Δεν γίνονται αυτά. Είναι σαν να λέμε, έπεσε από ουρανοξύστη 47 ορόφων και επέζησε. Η δουλειά του αυτή, αυτό το επάγγελμα ασκεί. Ξεκάθαρα και απλά. Γιατί; Είπαμε! Όταν πει ότι βγαίνω, είναι να υπηρετεί τον λόγο που ο θεατής στην κερκίδα του, ο οπαδός της ομάδας του, τον λατρεύει και με άλλον δεν τον αλλάζει. Γιατί άλλο; 

Μετά από τα όσα απίστευτα έκανε στην Παολα, το να την δούμε ξανά στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Αυτή τη φορά, όμως, στο μαγαζί του, στο W, στο Ρίο. Το μέχρι χθες απίθανο, φαντάζει τώρα πιθανό! Να περιμένετε, ημερομηνία, λοιπόν. 

Η δουλειά του Τσιπας Μπλοκ είναι να σας δείξει υλικό, που βλέπετε για πρώτη φορά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.