Σχολή χορού Χοροδράση-Βίκυ Αγόρα: βρες το στυλ σου, κτίσε την ισορροπία σε σώμα και ψυχή με την δυναμική της μουσικής.

Στη Σχολή χορού Χοροδράση – Βίκυ Αγόρα το πιο σημαντικό είναι μεσα από τη δύναμη που σου δίνει η μουσική να βρεις το δικό του στιλ. Ο χορός σε εκτονώνει και κτίζει την ισορροπία σε σώμα και ψυχή.

Η Πτυχιούχος καθηγήτρια κλασσικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού, χορογράφος. Κάτοχος διπλωμάτων της Royal Academy of dancing στο κλασσικό μπαλέτο και στο κάρακτερ, πιστεύει ότι το σώμα σκέφτεται, εκφράζεται, αναπνέει… Κινείται στο χώρο και  το χρόνο μόνο του ή με άλλα σώματα… Έτσι συνδέεται η φυσική εκγύμναση με την εμπειρία της κίνησης, στη σχολή  χορού Χοροδράση εσείς αλλά και τα παιδιά σας, θα διδαχτείτε τις αρχές της τέχνης του χορού, μιας τέχνης τόσο ευγενούς, όσο και συγκινητικής.

Οι  χοροί  που  διδάσκονται είναι επιλεγμένοι έτσι ώστε να επωφεληθείτε συνολικά, στο σώμα και στην ψυχή.

Διδάσκονται: 

*Χοροκίνηση για παιδιά από 3 ετών

*Μοντέρνος χορός για όλες τις ηλικίες

*Hip-Hop  – Τζάζ – Μιούζικαλ

*Ευρωπαϊκούς και Latin Χορούς

*Σύγχρονο – Χοροθέατρο

Λειτουργούν: Θεατρικό και εικαστικό εργαστήρι

Οι συμμετοχές και οι παραγωγές της σχολής πολλές και πολύετης…

Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα χορού, με σεμινάρια και παράσταση σύγχρονου χορού. Χορογραφίες και συμμετοχή σε παραστάσεις σύγχρονου χορού σε συνεργασία με ερασιτεχνικά σχήματα όπως το “Ρεφενέ” κ.α. Τέλος η συμμετοχή της σχολής στην έναρξη και την λήξη των παιχνιδιών του κρυμμένου θησαυρού εχεί αφήσει της καλύτερες εντυπώσεις.

https://www.facebook.com/profile

https://www.instagram.com/vikydance_chorodrasi/

May be an image of dancing and text that says 'chorodrasi DANCE SCHOOL VIKY AGORA Ballet Contemporary Aerial Dance Montern Dance Acrobatics Jazz Heels Musical Γμήματα για παιδιά ενήλικες Πρωινά απογευματινά Εγγραφες όλο τον χρονο Σαρανταπόρου και Μπιζανίου 2610.453269'