Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη | γίνε και εσύ Πρωταγωνιστής | διάλεξε μία από τις πιστοποιημένες ειδικότητες του Υπουργείου Παιδείας

0
999

Όλες οι πιστοποιημένες ειδικότητες από το Υπουργείο Παιδείας προσφέρονται στη Δυτική Ελλάδα αποκλειστικά στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ. Μοιρασμένες στους αντίστοιχους τομείς, στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ θα βρείτε την ειδικότητα της επιλογής σας. Ό,τι κι αν χρειάζεσαι… Το ευέλικτο πρόγραμμα, ο προσωπικός σου φάκελος με την διδακτική ύλη, την στολή σου, τις εργασίες σου, τα αναλώσιμα, οι εγκαταστάσεις, οι πιστοποιημένοι, έμπειροι καθηγητές σου και οι αναρίθμητες παροχές του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ είναι επικεντρωμένα σε Εσένα!

Τομέας Υγείας & Πρόνοιας - ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

https://vergis.edu.gr/iek/ugeia-pronoia/

Διασώστης, Μέλος Πληρώματος Ασθενοφόρου, Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας, Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων, Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων: Επαγγέλματα του τομέα ” Υγεία και Πρόνοια” που το καθένα τους προϋποθέτει ειδικές σπουδές και εξειδικευμένες γνώσεις. Στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ λαμβάνεται ειδική… πρόνοια, ώστε οι επαγγελματίες αυτών των ειδικοτήτων να εξασφαλίσουν γνωστική επάρκεια και –όπου χρειάζεται- πρακτική εμπειρία.

Επιπλέον, μία μεγάλη γκάμα μελλοντικών Βοηθών προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τις αυξημένες προκλήσεις κάθε επιμέρους κλάδου. Ιδού οι κλάδοι: Φυσικοθεραπείας, Νοσηλευτική Μαιευτική, Εργοθεραπεία, Ραδιολογία και Ακτινολογία, Ιατρικά  Εργαστήρια, Οδοντική Τεχνολογία, Οπτικής και Οπτικομετρία, Νοσηλευτική, Γενική Νοσηλεία, Βρεφονηπιοκομία, Νοσηλευτική Ατόμων με Ειδικές παθήσεις, Νοσηλευτική Τραυματολογία, Νοσηλευτική Χειρουργείου, Ογκολογικών παθήσεων, Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, Φαρμακείο.

Τομέας Διοίκησης & Οικονομίας - ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

https://vergis.edu.gr/iek/dioikisi-oikonomia/

Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ προσφέρει γενικές σπουδές με τίτλο “Τομέας Διοίκησης & Οικονομίας” , καθώς και τις αντίστοιχες σπουδές στους επιμέρους τομείς (Ναυτιλία, Τουρισμός, Πολιτισμός, Υγεία, Μεταφορές).

Στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία του 21ου αιώνα, που οι διοικητικές και οικονομικές αποφάσεις (Τομέας Διοίκησης & Οικονομίας) πρέπει να λαμβάνονται με βάση την εξειδικευμένη γνώση, οι εν λόγω σπουδές προετοιμάζουν τους σπουδαστές για ένα ενδιαφέρον μέλλον στο απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον.

Σπουδές που βάζουν τις βάσεις για μια καριέρα ως στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης, Marketing, Logistics, Mηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Φοροτεχνικού Γραφείου, Στατιστικών Ερευνών και Δημοσκοπήσεων, Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών, Κοστολόγησης, ακόμα και Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της Αγροτικής Οικονομίας.

Τομέας Τουρισμού - ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

https://vergis.edu.gr/iek/tourismos/

Κι όταν θα έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ; Ιδού μια σειρά πιθανών απαντήσεων στην ερώτηση «Τι δουλειά κάνεις;»: Ο Τομέας Τουρισμού περιλαμβάνει όλες τις ειδικότητες, Τεχνικός Τουριστικών  Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Υπεύθυνος Υπηρεσιών Υποδοχής και Υπηρεσίας Ορόφων, Ειδικός Εμπορευματογνώστης, Τεχνικός Αρτοποιός ή Ζαχαροπλάστης, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, Σεφ, Τεχνικός Αγροτουρισμού, Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών, Τεχνικός Τεχνολογικών Εφαρμογών και Εγκαταστάσεων σε Έργα Τοπίου και Περιβάλλοντος.

Όσοι θα ήθελαν να απαντούν κάτι από τα παραπάνω στο άμεσο μέλλον, στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ μπορούν να σπουδάσουν τον Τουρισμό, έτσι ώστε να καταφέρουν να ξεχωρίσουν στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του κλάδου και στις απαιτητικές εποχές που ξημερώνουν. Εργασία στον τομέα του Τουρισμού μπορεί να αναζητηθεί στις μέρες μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Οι σπουδές-βάση για μια καριέρα με προοπτικές προσφέρονται στην Πάτρα!

https://vergis.edu.gr/iek/mihanologia/

Τομέας Μηχανολογίας: Στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ η Μηχανολογία αντιμετωπίζεται ως τομέας που μπορεί να εξασφαλίσει λαμπρό επαγγελματικό μέλλον. Ο Τομέας Μηχανολογίας στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ προσφέρει επιμέρους κλάδους που στην Ελλάδα και την Ευρώπη των ημερών μας παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση και απαιτούν συγκεκριμένες γνώσεις. Σπούδασε Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων, Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, Τεχνικός Εγκαταστάσεων ψύξης αερισμού και κλιματισμού, Τεχνικός Μηχανοτρονικής ή Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων - ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ Πάτρας

https://vergis.edu.gr/iek/βοηθός-βρεφονηπιοκόμων/

Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στην Πάτρα εμπλουτίζει το πρόγραμμα κατάρτισης Προσχολικής Αγωγής διοργανώνοντας δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, επαγγελματικές επισκέψεις και σεμινάρια από καταξιωμένους επαγγελματίες και εξασφαλίζοντας συνεργασίες για την πρακτική άσκηση των σπουδαστών με κορυφαία κέντρα προσχολικής αγωγής. Συμμετέχουμε σε σπουδαίες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που υποδηλώνουν την ευαισθησία και την σοβαρότητα που χαρακτηρίζουν τις σπουδές Παιδαγωγικών του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ.

Στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ, ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ δίνοντας του το διαβατήριο για επιτυχημένη καριέρα. Στο ΙΕΚ Προσχολικής Αγωγής ένας απόφοιτος Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων αποκτά πιστοποιημένες γνώσεις προσχολικής αγωγής, που του δίνουν όλα τα εφόδια για να απασχοληθεί εργασιακά σε κέντρα προσχολικής αγωγής όπως είναι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί. Σε συνεργασία με τον/την νηπιαγωγό και τον υπεύθυνο/η βρεφονηπιοκόμο, μπορεί να εκτελέσει επαγγελματικές δραστηριότητες, να διαμορφώσει ένα ασφαλές περιβάλλον και να εκπαιδεύσει το παιδί με ειδικούς τρόπους και χειρισμούς στην ανακάλυψη των ικανοτήτων του. Ο Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος εκπαιδεύεται στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στην Πάτρα σε ένα πρότυπο εργαστήριο Προσχολικής Αγωγής, φυτώριο υπεύθυνων και ολοκληρωμένων Παιδαγωγών. Οι σπουδές τους περιλαμβάνουν παιδικές κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια, διοργάνωση θεατρικών παραστάσεων, Παιδαγωγικά, Ψυχολογία, Εικαστικά.

Τομέας Ομορφιάς - ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

https://vergis.edu.gr/iek/omorfia/

Ο τομέας Ομορφιάς έχει τους δικούς της κανόνες, θέλει μια ιδιαίτερη προσέγγιση και φροντίδα. Την προσέγγιση αυτή και τη φροντίδα, διδάσκουν τα προγράμματα σπουδών του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ! 

Ο Τομέας Ομορφιάς είναι αξία διαχρονική, που είχε, σε όλες τις εποχές, την τιμητική της. Στις μέρες μας απαιτεί και εξειδικευμένες σπουδές και γνώσεις, δοσμένες από ειδικούς, με πολλή πρακτική εξάσκηση και με ευκαιρίες πειραματισμών.

Όσοι επιλέξουν τον τομέα της ομορφιάς για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, σπουδάζουν στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ και γίνονται Τεχνικός Αισθητικής τέχνης και Μακιγιάζ, Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής ή ακόμα Στέλεχος Θαλασσοθεραπείας – Λουτροθεραπείας – Spa.

Τομέας Αθλητισμού - ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ - ΙΕΚ ΠΑΤΡΑΣ

https://vergis.edu.gr/iek/athlitismos/

Ο αθλητισμός, με τις διάφορες εκφάνσεις του, κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στη σημερινή κοινωνία. Έχει ομοίως τη δική του, ιδιαίτερη, θέση στις σπουδές που προσφέρει το Ι.ΙΕΚ ΒEΡΓΗ. Έτσι, λοιπόν, μια σειρά από ειδικότητες αθλητικού προσανατολισμού, περιζήτητες στη σημερινή αγορά εργασίας, προτείνονται ως εναλλακτικές για την τελική επιλογή των σπουδών σας.

Αν θέλετε να ασχοληθείτε με την Αθλητική Δημοσιογραφία, αν θέλετε να γίνετε Προπονητής Αθλημάτων ή να εργαστείτε ως Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Αθλητισμού, το Ι.ΙΕΚ  ΒΕΡΓΗ προσφέρει τις βάσεις με σημαντικές συνεργασίες με ΜΜΕ και αθλητικούς συλλόγους παρέχοντας σας τις απαραίτητες γνώσεις καθώς και συστάσεις για το πώς και που θα ξεκινήσετε την καριέρα σας στο αντικείμενο της αρεσκείας σας.

Εφαρμοσμένες τέχνες - ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

https://vergis.edu.gr/iek/efarmosmenes-texnes/

Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών: Πολλές οι εφαρμοσμένες Τέχνες, πάμπολλα τα μυστικά τους και απαραίτητη η εργαστηριακή προσέγγιση. Ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ εξασφαλίζει όλα τα: σύγχρονα εργαστήρια για κάθε τέχνη, σύγχρονη γνώση και εμβάθυνση στα μυστικά και τις ιδιαιτερότητες, και πτυχία σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμοσμένων τεχνών. Ιδού και η ενδεικτική λίστα: Φωτογραφία, Ζωγραφική Τέχνη, Μεταλλοτεχνία, Χαρακτική, Τέχνη τοιχογραφίας, Κεραμική, Τέχνη ψηφιδωτού, Εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση, Σχεδιασμός αντικειμένων, Μουσική τεχνολογία, Εικονοληψία, Ηχοληψία, Μοντάζ, Λογοτεχνική Μετάφραση,  Διόρθωση και Επιμέλεια Κειμένων, Δημιουργική Γραφή, Τέχνη σκίτσου, Εικονογραφία, Γραφικά, Κινούμενη Εικόνα, Ηλεκτρονική Σχεδίαση Γραφημάτων, Υποκριτική τέχνη θεάτρου και κινηματογράφου, Σεναριογραφία, Σκηνοθεσία, Σκηνογραφία, Ενδυματολογία, Εφαρμοσμένες τέχνες χορού, Μουσική και Τραγούδι, Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων, Συντήρηση έργων τέχνης και αρχαιοτήτων, Κόσμημα, Δομικά Έργα, Γεωπληροφορική…

Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών/Security

To Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών ή επί το γνωστότερον, SECURITY είναι ο πλέον καταρτισμένος επαγγελματίας του είδους με ΠΛΗΡΗ εκπαίδευση σε αυτοάμυνα και αυτοπροστασία, αναγνώριση εκρηκτικών μηχανισμών, φύλαξη χρηματαποστολών, προσώπων και χώρων και τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΥΛΑΞΗΣ/SECURITY. Oι σπουδές Στελέχους Ασφαλείας / Security στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στην Πάτρα, δεν παραμένουν στη θεωρία αλλά γίνονται πράξη μέσα από δράσεις που διοργανώνει το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ και καλούνται να εφαρμόσουν οι σπουδαστές στην πράξη. Αναλαμβάνουν τη φύλαξη των εκδηλώσεων του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ, συμμετέχουν σε εργαστήρια αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας και σκοποβολής και γίνονται υπεύθυνοι επαγγελματίες.

To Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών - SECURITY

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Υπεροχής: Οι απόφοιτοι της Ειδικότητας ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ / SECURITY συμμετέχουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων του ΕΟΠΠΕΠ και αποκτούν το Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5, το οποίο εξασφαλίζει την επαγγελματική τους αναρρίχηση σε Διευθυντικές Θέσεις και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν την Ατομική τους Επιχείρηση Υπηρεσιών Ασφαλείας. Στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ, ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ δίνοντας του το διαβατήριο για επιτυχημένη καριέρα. Επαγγελματικό Προφίλ ΙΕΚ Security Ο διπλωματούχος της ειδικότητας Security του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στην Πάτρα έχει λάβει την ανάλογη εκπαίδευση για την παροχή υπηρεσιών που στοχεύουν στη φύλαξη και την προστασία της περιουσίας αλλά και της ίδιας της ζωής των ατόμων, όταν αυτή κινδυνεύει. Πιο συγκεκριμένα, ένα Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών μπορεί να καταστείλει παραβάσεις και εγκληματικές δραστηριότητες, να επιτηρήσει την κοινότητα σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, να προστατεύσει τη ζωή και τις περιουσίες των πολιτών και πολλά ακόμη. Έχει λάβει γνώσεις στοιχείων Εγκληματολογίας, Ανακριτικής και Νομοθεσίας και αντιλαμβάνεται και διαχειρίζεται καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

https://vergis.edu.gr/

Finance Analytics & Project Managerphone: +30 2610 270 293

email: info@vergis.edu.gr address: Ζαιμη 21, Πάτρα | Zaimi 21, Patra

/