Ταξίδι-περιπέτεια στην Ισπανία για ζευγάρι από την Πάτρα | Έπεσαν σε… τσαντάκια και δείτε τι έκανε ο σύζυγος…

Περιπέτεια για Πατρινό ζευγάρι, σε ταξίδι τους στην Ισπανία, καθώς η γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής και αφού απηύδησαν από την αστυνομική αδράνεια και τις συστάσεις περί… «υπομονής», τελικά ο άνδρας έψαξε γύρω-γύρω τους δρόμους και εντόπισε… μόνος του, τον τσαντάκια!

Πρόκειται για μια από τις ιστορίες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία, όμως είναι η πραγματικότητα που βίωσαν προ 20ημερου, στην Μαδρίτη, Πατρινή κομμώτρια και ο σύντροφος της που δραστηριοποιείται στην Εστίαση.

Ταξίδεψαν για λόγους δουλειάς και καθ’ όλη την εκεί παραμονή τους δεν συνέβη το παραμικρό. Όλα έγιναν, την παραμονή της επιστροφής τους στην Ελλάδα. Το τελευταίο βράδυ κάθισαν σ’ ένα από τα γραφικά εστιατόρια της πόλης για να απολαύσουν τις τοπικές σπεσιαλιτέ, με την γυναίκα να κρεμά την τσάντα της στο κάθισμα της.

Όταν πήγαν να φύγουν συνειδητοποίησε πως ήταν άφαντη η τσάντα της, που είχε μέσα… ταυτότητα, διαβατήριο, εισιτήρια, κάρτες και χρήματα. Της την είχαν αρπάξει χωρίς να το καταλάβει! Απευθύνθηκαν στην αστυνομία αλλά οι ώρες περνούσαν και δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα. Τους έλεγαν απλώς… να κάνουν υπομονή!

Ο Πατρινός απηύδησε, βγήκε απ’ το αστυνομικό τμήμα κι άρχισε να ψάχνει τους γύρω δρόμους και τα πιο στενά δρομάκια και συνέβη το πιο «απίστευτο»: Σ’ ένα δρομάκι εντόπισε τον κλέφτη με την τσάντα της φίλης του στα χέρια! Τον ακινητοποίησε και κάλεσε την αστυνομία παραδίδοντας τον ο ίδιος και παίρνοντας πίσω την τσάντα!

Το μόνο που είχε προλάβει να πετάξει σε κοντινό κάδο, ο κλέφτης, ήταν ορισμένες ταυτότητες και τραπεζικές κάρτες. Χρήματα και διαβατήριο, βρέθηκαν ατόφια…